Skip to main content

Mobil adgangskontrol giver fleksibilitet til internationale studerende

Vores super lærling Peter installerede for få måneder siden 62 JustIn Mobile elektroniske låse fra Salto i et kollegium på Frederiksberg. En smart adgangskontrol løsning, der imødekommer kollegiets og dets beboers mange behov.

LÆS OGSÅ: Adgangskontrol giver fleksibilitet og øger sikkerheden

Mobilnøgle gør det nemt og sikkert at udstede nøgler

Mobil adgangskontrol fra Salto

Vores låsesmed Peter monterede 62 JustIn mobile elektroniske låse fra Salto på et kollegium på Frederiksberg.

For få måneder siden blev KEYPARTNER kontaktet af et kollegium på Frederiksberg. Kollegiet ønskede at få monteret nye låse på alle deres studieboliger. Samtidig ønskede de at optimere sikkerheden for de studerende og gøre det nemt for de administrative medarbejdere at udstede nøgler.

Med lejere fra hele verdenen, der ankommer på skæve tider af døgnet, var det ofte besværligt for medarbejderne at koordinere udstedelse af nøgler til lejeren. Derfor ønskede kollegiet en smart og sikker adgangskontrol løsning, der kunne gøre deres arbejdsgange enklere og parterne mindre afhængige af hinanden.

Løsningen blev en adgangskontrol installation af 62 JustIn Mobile elektroniske låse fra Salto. Løsningen gør det muligt at åbne døren via en app på smartphonen og sende brugeren en mobilnøgle, uanset hvor de er. Det betyder en øget fleksibilitet i forhold til udstedelse og modtagelse af nøgler for kollegiets administration og dets internationale beboere. En hel ideel løsning til et kollegium med internationale studerende, der ankommer på alle tider af døgnet.

Resultatet, som ses på ovenstående billede, er efter vores mening blevet super godt og kollegiet glædede sig at byde nye studerende velkommen med deres hjem med nye smarte låse.

JustIn mobile elektronisk lås fra Salto

Sådan fungerer mobiladgangskontrol

Saltos har i deres JustIN-teknologi gjort smartphonen til et helt essentielt redskab. Løsningen gør det nemlig muligt at åbne døre ved hjælp af en smartphone.

Teknologien er baseret på BLE (Bluetooth Low Energy), som gør det muligt for smartphonen og låsen at kommunikere sammen. Når en telefon er blevet registeret, er det muligt at sende en mobilnøgle til enheden og brugeren får besked om, at vedkommende har modtaget en nøgle og hvilke døre denne kan bruges på.

Derefter er det muligt for brugeren at åbne døren ved blot at holde sin smartphone foran låsen. På den måde kommunikerer låsen med mobilappen

Det er muligt at sende nøgler til brugere uanset, hvor de befinder sig. På den måde er løsningen ekstremt fleksibel i forhold til udstedelse og modtagelse af adgangsrettigheder.

Al dataoverførsel og selve mobilnøglen krypteres og er sikret mod kloning. Den nye teknologi går derfor ikke på nogen måde på kompromis med sikkerheden.

Generelt er Salto kendt for at producere professionelle adgangskontrolsystemer, hvor brugervenlighed, sikkerhed og økonomi er i fokus.

Mobil adgangskontrol gør det nemt og hurtigt at udstede adgang til medarbejdere

Fordelene ved Smartphone-baseret adgangskontrol:

 • Mobil åbning – Døren åbnes ved hjælp af din smartphone
 • Tilsend nøgler – Nem og fleksibel udstedelse af mobile nøgler
 • Kontrol over adgange – Du styrer hvem der kan få adgang og til hvilke døre
 • Nøglefri daglig dag – Slip for at bakse med nøglen
 • Sikkerhed i top – Både din sikkerhed i boligen og databehandling er i top
 • Kontrol via app – Forlader hjemmet i tvivl om du har låst døren kan du altid tjekke på appen

Hvor er det smart at installere Smartphone-baseret adgangskontrol:

Det giver god mening at installere mobil adgangskontrol i mange virksomheder eller boligforeninger. Særligt i bygninger, hvor der er behov for ekstra fleksibilitet er mobil adgangskontrol en effektiv løsning.

 • Hoteller
 • Kontorer
 • Kollegier
 • Udlejere
 • Andre virksomheder

For hoteller kan det betyde en væsentlig optimering af arbejdsgange, da receptionister ikke har behov for at være til stede, for at kunne udstede nøgler til den besøgende. Gæsten kan blot få tilsendt en mobil nøgle og derved få adgang til sit hotelværelse. Det samme vil gøre sig gældende for udlejere af ejendomme og boligforeninger.

Det kan ligeledes være relevant at implementere i erhvervsbygninger, hvor det giver mulighed for løbende at tilsende mobilenøgler og tidsregistrerer medarbejdere.

Skal din virksomhed eller boligforening have installeret en lignende løsning?

Lyder Smartphone-baseret adgangskontrol, som en installation, der kunne være fordelagtig for dig? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi stiller naturligvis gerne vores ekspertise til rådighed, hvis du vil have gode råd til at opnå mere tryghed i hverdagen med f.eks. mobil adgangskontrol.