Skip to main content
videoovervågning øger din sikkerhed

Sov roligt om natten med videoovervågning

Er du bekymret for, at tyven kommer ind i dit hjem eller din virksomhed, når du sover eller er ude af ejendommen? Sikkerhed er en forudsætning for tryghed, og du kan effektivt øge sikkerheden omkring dit hjem eller din virksomhed med de rette sikringssystemer. 

LÆS OGSÅ: Føler du dig sikker i dit hjem? Få videoovervågning til privaten

Videoovervågning øger sikkerheden

 Én af de absolut mest effektive metoder til at sikre din ejendom mod tyven er ved installation af et overvågningskamera. Ved udendørs overvågning kan du opnå en lang række sikkerhedsmæssige fordele, som kan sikre en tryg hverdag for dig, din familie og dine medarbejdere.

Udendørs overvågning giver bl.a. følgende fordele: 

  • Sikkerhed – også fjernt fra ejendommen
  • En klar præventiv effekt
  • Overblik over hele området
  • Fuld information over arbejdsgange
  • Opklarende beviser efter indbrud

videoovervågning

Du kan holde øje – også når du er væk 

Den første og mest åbenlyse sikkerhedsfordel ved et overvågningsanlæg er naturligvis muligheden for at holde øje på afstand. Det gælder både for virksomhedsejere samt private husejere. I de nye anlæg giver systemet øjeblikkeligt besked til udvalgte computere, tablets eller smartphones. Det giver mulighed for at reagere øjeblikkeligt når tyven er på spil.   

LÆS OGSÅ: Videoovervågning til erhverv

Overvågningssystemet reducerer indbrudsrisikoen 

Et tydeligt overvågningssystem skræmmer udvekommende gæster væk fra din ejendom, og det har målbare præventive effekter med tydelig skiltning på porte, døre og andre indgangsveje. Faktisk kan det endda bevises at skiltningen alene er nok til at reducere risikoen for et indbrud.  

LÆS OGSÅ: Undgå indbrud i virksomheden

Du får det fulde overblik over ejendommen 

Bor du på en særlig stor matrikel, eller vil du gerne have det fulde overblik over alle virksomhedens hjørner, kan et overvågningssystem hjælpe dig. På store områder kan det nemlig være svært at føle sig tryg, hvis man ikke har overblik. Med et moderne overvågningssystem kan du kigge med i alle afkroge gennem din computer, tablet, tv eller smartphone.   

Optimer dine arbejdsgange med overvågning 

I mange virksomheder er det muligt at øge effektiviteten i de daglige arbejdsgange – det kræver dog stor indsigt at vide, hvor man skal sætte ind. Det er ikke blot i forhold til sikkerheden, at et overvågningssystem er effektivt – du får faktisk mulighed for at opdage flaskehalse og knudepunkter i din virksomhed (uden at skulle kigge dine medarbejdere over skulderen).   

LÆS OGSÅ: Sikkerhed i top med tyverialarm

Optagelserne hjælper, hvis indbruddet er sket 

Skulle en tyv have fundet vej ind i din virksomhed eller i dit hjem, kan optagelser være både opklarende og fældende i forhold til udfaldet. Overvågningsoptagelserne har altså klare retslige fordele. Derudover kan du bruge optagelserne til at opdage og forbedre de eventuelle faldgruber i sikkerhedsforholdene omkring din ejendom efterfølgende.   

LÆS OGSÅ: Slip for stort nøglebundt med låsesystem

Rådfør dig med en professionel montør

Ved videoovervågning gælder der en række lovmæssige krav, som du bør tage i betragtning før installationen. Du bør derfor altid være opmærksom på den gældende lovgivning i forbindelse med privat videoovervågning. Det er f.eks. ikke lovligt at overvåge offentligt tilgængelige områder, hvilket også omfatter fortove.

 En professionel montør har styr på hvordan videoovervågningen bør placeres, for at den både er lovlig og optager i de rette vinkler. I installationen tager en professionel derfor højde for din indretning og tyvens adfærdsmønster, så du er garanteret en sikker installation, der virker som den skal.

Samtidig kan en låsesmed rådgive dig om de forsikringsmæssige aspekter, der følger med videoovervågning. Sagen er nemlig den at præmien på en forsikring er afhængig af risikoen. Jo bedre sikringsforanstaltninger du gør dig, des lavere er din præmie. 

Videoovervågning hos LH træbyg

KEYPARTNER installerer gerne dit overvågningskamera 

Hvis du ønsker at opnå de ovenstående fordele i din virksomhed eller i dit hjem, kan du med fordel tage kontakt til KEYPARTNER. Vi tilbyder sikringsløsninger i topkvalitet til kunder i København og omegn. Vi stiller naturligvis gerne vores ekspertise til rådighed, hvis du vil have gode råd til at opnå mere tryghed i hverdagen gennem effektiv videoovervågning. Kontakt os på telefon 70 87 95 35 eller info@keypartner.dk.