Skip to main content

I disse bydele låser københavnerne sig oftest ude

Hos KEYPARTNER har vi efterhånden kommet mange københavnere til undsætning, når uheldet har været ude og de har haft brug for en låsesmed i København. Derfor har vi undersøgt, i hvilke bydele københavnerne oftest låser sig ude. Læs med og find ud af, hvor beboerne i København oftest har brug for en låsesmed, fordi de er uheldige eller glemsomme hvad angår deres nøgler.

Låsesmed i København, når du har låst dig selv ude

Vi har nok alle prøvet det en gang eller to – at låse sig selv ude. Der er få ting, der er mere irriterende, men det kan ske for selv den bedste.
Måske kan man endda gå lidt i panik. Er nøglen glemt derhjemme, er den blevet tabt eller stjålet? Det er ikke altid lige til at huske hvor nøglen er havnet.
Heldigvis er der hjælp at hente hos en kompetent låsesmed – hvad end der er tale om, en oplukning eller en udskiftning af dørlåsen.

Her låser Københavnerne sig oftest ude

Undersøgelsen er baseret på statistik over alle de oplukninger af døre, vi har foretaget for husstande i København, siden vi stiftede KEYPARTNER i 2015. Vi har taget udgangspunkt i, hvilke af Københavns bydele beboerne oftest låser sig ude, set i forhold til det samlede antal husstande. Dermed får vi det, vi kalder bydelenes ”smæk ude-rate”.

Undersøgelsen illustrerer, at top-9 over alle Københavns bydeles smæk ude-rater ser således ud:

Folk mest glemsomme i indre by og brokvartererne

Statistikken viser en klar tendens: Det er i indre by, altså København K, samt brokvartererne, at beboerne oftest låser sig ude – fordi de enten glemmer eller mister nøglen. Faktisk låser beboerne i indre by sig 4 gange oftere ude end beboerne i Brønshøj-Husum. Om der er særlige demografiske forhold, der ligger bag disse tal, er svært at gøre sig klog på, da det er enormt individuelt og tilfældigt, hvad der afgør, at man glemmer eller mister nøglen.

En ting er i hvert fald sikkert: Med en ”smæk ude”-rate på 5,8 skal beboerne i indre by snart til at blive bedre til at holde nøglen på sig, hvis de ikke vil blive ”låst fast” som nr. 1 på denne uheldige liste.

Brug for en låsesmed i København?

Hos KEYPARTNER ved dog, at det er menneskeligt at være glemsom eller at miste sine ting. Har du glemt eller mistet din nøgle, og har brug for en låsesmed? Så rykker vi med glæde ud og hjælper dig med at komme ind i dit hjem, hvis du fx bor i Nordsjælland, Bagsværd, Brønshøj, Charlottenlund, Frederiksberg, Glostrup, Hellerup, Herlev, Hvidovre, Nørrebro, Rødovre, Søborg, Valby, Vanløse, Vesterbro og Østerbro