Nøglebestilling| 82 82 82 09

I disse bydele låser københavnerne sig oftest ude

Hos KEYPARTNER har vi undersøgt, i hvilke bydele københavnerne låser sig oftest ude.

Med udgangspunkt i statistik over alle de oplukninger af døre, vi har foretaget for husstande i København, siden vi stiftede KEYPARTNER i 2015, har vi analyseret, i hvilke af Københavns bydele beboerne låser sig oftest ude set i forhold til det samlede antal husstande. Dermed får vi det, vi kalder bydelenes ”smæk ude-rate”.

Analysen viser, at top 9 over alle Københavns bydeles smæk ude-rater ser således ud:

Folk mest glemsomme i indre by og brokvartererne

Statistikken viser en klar tendens: Det er i indre by (dvs. København K) samt brokvartererne, at folk oftest låser sig ude – fordi de enten glemmer eller mister nøglen. Faktisk låser beboerne i indre by sig 4 gange så ofte ude end beboerne i Brønshøj-Husum. Om der er særlige demografiske forhold, der ligger bag disse tal, er svært at gøre sig klog på, da det er enormt individuelt og tilfældigt, hvad der afgør, at man glemmer eller mister nøglen.

En ting er i hvert fald sikkert: Med en ”smæk ude”-rate på 5,8 skal beboerne i indre by snart til at blive bedre til at holde nøglen på sig, hvis de ikke vil forblive ”låst fast” som nr. 1 på denne uheldige liste.

Hos KEYPARTNER ved dog, at det er menneskeligt at være glemsom eller at miste sine ting. Har du glemt eller mistet din nøgle, rykker vi derfor med glæde ud og hjælper dig med at komme ind i dit hjem, hvis du fx bor i Nordsjælland, Bagsværd, Brønshøj, Charlottenlund, Frederiksberg, Glostrup, Hellerup, Herlev, Hvidovre, Nørrebro, Rødovre, Søborg, Valby, Vanløse, Vesterbro og Østerbro

Kontakt os uforpligtende

Få en optimal løsning, til lige præcis jeres behov

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Footer Logo
Vil du have en sikkerhedsløsning der holder?
Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig.
Døgnvagt 24/7

KONTAKT OS

  • Øster Søgade 36, 1357 København K
  • 82 82 82 09
  • info@keypartner.dk
  • CVR-Nr. 36963964

CERTIFICERET AF

Cerfidan
forsikring og pension
Ruko
×
Ring op
Nøglebestilling
Kontakt os
Menu