Nøglebestilling| 82 82 82 09

Guide: 5 tips til at holde tyvene VÆK fra dit hjem

Statistikken taler sit eget tydelige sprog: Blandt nabolandene England/Wales, Holland, Tyskland og Sverige er Danmark det land med den allerhøjeste indbrudsrate. Danmark er altså ikke det land med flest indbrud i alt, men det land med flest indbrud pr. indbygger. Med andre ord er det os danskere, der har størst risiko for at få besøg af de ubudne gæster.

Det viser en analyse fra Det Kriminal Præventive Råd. Ifølge analysen havde Danmark i 2015 en indbrudsrate på ca. 5,8 (dvs. at 0,58 % af befolkningen havde haft indbrud), mens indbrudsraten for Holland og England/Wales var nede på ca. 3,6, og for Sverige og Tyskland helt nede på ca. 2,2.

Hos KEYPARTNER – låsesmed i København – er vi specialiseret i at rådgive og hjælpe borgere med at tyverisikre deres hjem, og vi har en mission om at få Danmarks indbrudsrate endnu længere ned. På den måde kan vi forhåbentlig komme til at klare os bedre end nabolandene i indbrudsstatistikkerne – frem for at ligge allerværst.

For at sikre en positiv udvikling har vi udarbejdet denne guide, der giver dig 5 tips til at sikre dit hjem mod indbrud. Følger du disse tips, mindsker du altså risikoen markant for et indbrud i din bolig.

De fem tips kan deles op i to typer: Hvor tip 1-3 hjælper dig med at gøre det besværligt for tyvene at begå indbrud, har tip 4 og 5 en rent præventiv effekt i forhold til indbrud.

1. Få vindueslåse

vindueslåseVidste du, at 50 % af alle indbrud sker gennem vinduer? Det skyldes bl.a., at vi har en tilbøjelighed til ikke at sikre vores vinduer lige så godt, som vi sikrer vores døre. Du bør derfor gøre dine vinduer indbrudssikre ved at få monteret vindueslåse. Vindueslåse af mærket Lindrucker er nogle af de bedste på markedet. De kan nemlig monteres i både træ, plastik- og aluminiumsvinduer, og det er ligegyldigt, om vinduet er sidehængt, topstyret eller sprosset.

2. Styrk din terrassedør

terrassedørMange indbrud sker gennem terrassedøre. Disse er nemlig typisk udadgående og derfor nemmere at bryde op. Det er derfor vigtigt, at du indbrudssikrer terrassedøren, og det bør du gøre ved enten at få kode- eller cylinderlås på dit dørgreb. Fordelen ved det er, at tyven ikke kan smadre ruden og åbne døren.

Du bør samtidig indbrudssikre din terrassedør ved at få påmonteret en udvendig sikkerhedsskinne (se billedet), da denne forhindrer tyven i at bruge koben/skruetrækkere mm. til at komme ind mellem dør og karm og bryde døren op.

3. Udskift dit slutblik med et sikkerhedsslutblik på din hoveddør

slutblikHar din hoveddør et almindeligt slutblik, bør du udskifte dette med et sikkerhedsslutblik, da dette vil øge brudsikkerheden. Et sikkerhedsslutblik kan nemlig modstå et fronttryk på 700 kg og et sidetryk på 500 kg, hvilket gør det langt sværere for tyven at brække dørkarmen i stykker.

Husk, at det er vigtigt at slutblikket er korrekt fastgjort, da en stor del af låseenhedens samlede styrke ligger i slutblikket.

4. Få en tyverialarm

alarmEn tyverialarm er en rigtig effektiv måde at sikre dit hjem mod indbrud på. Alarmen forhindrer ikke tyven i at komme ind, men har først og fremmest en forebyggende effekt: Når du sætter alarm-klistermærkerne op, vil tyven ofte genoverveje, om det nu også er en god idé at gå på rov i dit hjem. Skulle tyven alligevel tage chancen – eller overse klistermærket – vil vedkommende samtidig højst sandsynligt hurtigt komme på andre tanker og forsvinde, så snart når alarmen går.

Du kan få inspiration til forskellige alarm-løsninger her.

5. Få videoovervågning

videoovervågningLigesom en tyverialarm er videoovervågning en præventiv løsning til indbrudssikring, som kan være rigtig effektiv. Inden tyven bryder ind i hjemmet, vil vedkommende se klistermærket, der fortæller, at hjemmet er overvåget. Det vil formentlig betyde, at tyven overvejer en ekstra gang, om indbrud nu også er en god idé.

Hos KEYPARTNER kan vi lave ovenstående indbrudsløsninger for dig, hvis du bor i København og omegn. Nogle af de bydele, vi rykker ud til, er Nordsjælland, Bagsværd, Brønshøj, Charlottenlund, Frederiksberg, Glostrup, Hellerup, Herlev, Hvidovre, Nørrebro, Rødovre, Søborg, Valby, Vanløse, Vesterbro og Østerbro

Kontakt os uforpligtende

Få en optimal løsning, til lige præcis jeres behov

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Footer Logo
Vil du have en sikkerhedsløsning der holder?
Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig.
Døgnvagt 24/7

KONTAKT OS

  • Øster Søgade 36, 1357 København K
  • 82 82 82 09
  • info@keypartner.dk
  • CVR-Nr. 36963964

CERTIFICERET AF

Cerfidan
forsikring og pension
Ruko
×
Ring op
Nøglebestilling
Kontakt os
Menu