Skip to main content
Nøgle til dørlås - har du brug for en låsesmed

Det bliver koldere – så husk nøglen!

Vi er gået ind i oktober, og vejrprognosen går desværre kun den forkerte vej: Det bliver koldere og koldere. Skulle uheldet alligevel være ude kan du altid få hjælp af din låsesmed!

Som din låsesmed vil vi dog gerne minde dig om at huske nøglen! Det er nemlig endnu mere ubehageligt at have låst sig ude, når det bevæger sig mod minusgrader, og du står og fryser, mens du venter på din låsesmed.

LÆS OGSÅ: KEYPARTNER er din låsesmed i hele København

Hvis uheldet er ude

Vi har alle prøvet det. Nogle gange kommer man lidt for hurtigt ud ad døren og får sig smækket sig ude. Skulle uheldet være ude, er det dog ikke en katastrofe. Mega irriterende, men ja det kan ske for selv den bedste.

En oplukning kan være nødvendig, hvis du har:

  • Mistet eller glemt din nøgle
  • Låst dig selv ude
  • Fået stjålet din nøgle
  • Nøglen sidder fast

Får du stjålet din nøgle anbefaler vi at du får omlagt eller monteret en ny lås hurtigst muligt, så nøglen ikke længere er brugbar. På den måde er du bedst sikret at uventede gæster ikke får adgang til dit hjem.

Skulle det blive nødvendigt for dig at få en låsesmed forbi og hjælpe med en oplukning, kan du roligt give KEYPARTNER et kald!

Ringer du til KEYPARTNER, er vi ude hos dig på få minutter, og du kan ringe hele døgnet rundt. Med andre ord: Hjælpen er inden for rækkevidde, hvis du skulle have mistet eller glemt din nøgle.

Vores låsesmed garanterer:

  • Hurtig udrykning
  • Billige og faste priser
  • Døgnvagt
  • Betaling med kort, kontant eller mobilepay

Sådan foregår en oplukning

Efter du har ringet til vores låsesmed. Kører han afsted med det samme og kan være på din adresse i København og omegn inden for kort tid. Før låsesmeden lukker dig ind beder han dig om at fremvise billede-ID, så låsesmeden er sikker på du har ret til at være på adressen.

Uanset om du bor i hus eller lejlighed kan låsesmeden hjælpe dig. Hvis der er en brevsprække i døren, forsøger låsesmeden i første omgang, at åbne døren via den med special værktøj. Lykkes dette ikke vil låsesmeden trække låsepistolen frem, som han vil åbne den med. Er der monteret en nyere lås i døren kan det dog være nødvendigt at bore låsen op. Efter oplukningen vil der yderst sjældent være noget at se på låsen eller døren.

Sådan foregår en oplukning af en professionel låsesmed. KEYPARTNER er din låsesmed i København med hurtig udrykning.

Her låser folk sig oftest ude

Statistik, vi tidligere har vist, fortæller i hvilke af Københavns bydele, borgerne oftest låser sig ude:

Som det fremgår, er det folk i København K, Nørrebro og Østerbro, der indtager den ærgerlige top-3.

Husk nu nøglen!

Uanset hvor i København, du bor, kan vores låsesmed rykke ud i en fart og lukke op for dig, så hvis du har fx har brug for en låsesmed i København,
Nordsjælland, Bagsværd, Brønshøj, Charlottenlund, Frederiksberg, Glostrup, Hellerup, Herlev, Hvidovre, Nørrebro, Rødovre, Søborg, Valby, Vanløse, Vesterbro eller Østerbro, så tøv ikke med at ringe til os på 82 82 82 09.